Cabopino

For Sale in Marbella
Cabopino

Cabopino regio informatie Spanje

Het strand resort en de luxe jacht haven van Cabopino is gelegen aan de oostelijke schouder van Marbella, en heeft een reputatie voor exclusiviteit en stijl. Het is niet moeilijk te zien waarom: beschermd door de rijke bossen en ondersteund door golfbanen en smaragd groene heuvels, de locatie kan haast niet perfecter. Een kleine maar elegante jachthaven beschikt over een fijne selectie van jachten en leuke restaurants en bars, terwijl het grote strand is zeker een van de mooiste van de Costa del Sol genoemd mag worden.

Perfecte expat resort gebieden

Cabopino is een van de meest perfecte expat resort gebieden, om de volgende redenen. Het beschikt over nieuwbouw ontwikkelingen dat dicht bij het ​​strand, dicht bij de belangrijkste kustweg en dicht bij Marbella ligt. De aanwezigheid van deze betaalbare, hoogwaardige woningen heeft aangetrokken een aanzienlijke gemeenschap van Britse, Ierse en Nederlandse expats, die op zijn beurt heeft geleid tot een duidelijk gevoel van gemeenschap zoals blijkt uit de gezellige bars en restaurants die zijn geopend door de jaren heen.

Voor gezinnen is het mooie strand is een groot pluspunt. Dit is geen gewone strook van zand - het strand bij Cabopino strekt zich enkele kilometers en is zeer breed, waardoor allerlei strand activiteiten, meestal gecentreerd rond zonnebaden en zandkasteel bouwen, maar ook het spelen van volleybal, voetbal, frisbee en andere bal spelen. En u moet zich ook niet verbazen als het strand wordt gebruikt als landingsbaan voor gemotoriseerde parasailers.  De branding is zacht en aangenaam, en er zijn ook betaalbare en populaire strand restaurants nabij.

Strand en haven

Dan is er de haven. Klein van afmeting waardoor grote jachten er niet kunnen aanmeren. Toch is grootte is niet alles - die boten die Cabopino herbergt hebben over het algemeen ingetogen stijl, terwijl het prachtige Italiaanse restaurant dat gelegen ligt aan de rand van de haven en met uitzicht op de Middellandse Zee zeer  elegant de haven omarmd.

Surfers op de golven van de Med naar beneden op het strand; joggers klauteren over de grote, golvende duinen, en lijkt er een onevenredig groot aantal van de snelheid wandelaars rond, heupen draaien in dat licht komische manier als ze hun horloges te bekijken en vragen zich af wanneer het is gestopt. Echter, de drukste bijen op een typische zonnige ochtend in Cabopino zijn ongetwijfeld de obers. Zippen in en uit hun respectievelijke restaurants, cafés en bars sap, Cabopino het leger van de dienst personeel ervoor zorgen dat hun klanten worden gehouden gelukkig gevoed en de hele ochtend lang verwaterd.

Investeren in vastgoed in Cabopino is als investeren in een Fiat 500. Klein maar waardevol ... en waardevast !