Calahonda

For Sale in Marbella
Calahonda

Investeren in Calahonda, Spanje?

Cafés, pizzeria, bodegas, tapasbars en traditionele Spaanse en Engelse restaurants zijn er in overvloed in het centrum van Calahonda.

De beste verhouding tussen euro’s en vierkante meters

Om te proberen Calahonda te definiëren is als proberen om de Costa del Sol zelf te definiëren. Gezegend met prachtig weer, op het breukvlak van de dunne strook land tussen de ruige bergen en de zijdeachtige glans van de Middellandse Zee trekt Calahonda vele toeristen per jaar, Calahonda is een vaste favoriet bij gezinnen, stelletjes, gepensioneerden, golfers en groepen van jongere vakantiegangers. Voor de toekomstige investeerder, Calahonda heeft de beste verhouding tussen euro’s en vierkante meters. Een ruime keuze van woningen drukt de prijs en biedt de investeerder prachtige woningen voor zeer lage prijzen.

De vrij nieuw gebouwde huizen en wijken passen perfect in de omgeving, en zijn een aanvulling op de aura van de omgeving. De infrastructuur en openbaar vervoer zijn uitstekend en verbinden Calahonda met de kust en het vliegveld in Malaga.

Uitgaan en verschillende culturen

Calahonda heeft naast de Spaanse inwoners een  groot aantal Britse en Ierse bars, Britse supermarkten (of in ieder geval Engels sprekende) bedrijven - waaronder tandartsen, dierenartsen, dakdekkers, scholen, creches en kappers . Als u de Spaanse taal nog niet machtig bent dan is Calahonda  een oplossing.

Immers, niet iedere potentiële investeerder of expat is een soort van op avontuur beluste Christoffel Columbus . Niet een ieder staat te popelen om alle culturen, smaken en talen van de wereld te proeven. Of u nu wilt naar Spanje verhuizen voor werk, met pensioen te gaan, om te golfen of gewoon om een minder stressvolle levensstijl te genieten zonder afstand te doen van alles wat je weet en dierbaar is, Calahonda is ideaal.