For Sale in Marbella
Elviria

Woning kopen in Elviria, Marbella

Net buiten Marbella en tevens het mooiste van Marbella. Het geluid van spelende kinderen in de bosrijke omgeving. Ruime parkeerplaatsen uitstekende restaurants. Aan de zee het geluid van de golven, iets meer landinwaarts het geluid van de krekels. Tranquilidad in de puurste vorm.

Een typische dag in Elviria komt in vele verschillende gedaanten. De meeste bewoners hebben hun eigen privé zwembad, een luie dag genieten van de zonnestralen en afkoelen met een duik is altijd een populair tijdverdrijf. Een buffer van tropische tuinen scheid de meeste appartementencomplexen en villa’s van de buitenwereld. De huizen zijn in Typisch Andalusische architectuur en van hoge kwaliteit. Ook hebben de meeste woningen in Elviria uitstekende kwaliteit interieurs.

Uitstekende optie voor een tweede huis of investering

De locatie Elviria is een uitstekende optie voor een tweede huis of investering. Dicht bij de winkels, bars en voorzieningen van Marbella, en de prachtige stranden van Elviria zelf en de stranden van Cabopino.

Nog verder het  binnenland in, een stukkie de bergen op, een doolhof van perfect onderhouden lanen en straten, weelderige villa's en herenhuizen, aansluitend op de meer betaalbare appartement complexen. Dit grote gebied strekt zich tot aan het beroemde La Mairena. Buiten Spanjaarden ook Duits bevolkt, met een Duitse school en Duitse tennisschool. Een gebiedt dat sterk is door de vele verschillende nationaliteiten die het gebied huis bergt.

Dus, als u van plan om te investeren in vastgoed, zal Elviria zeker een optie zijn: het is rustig en zeer veilig, en is gemakkelijk bereikbaar vanaf vliegveld van Málaga.  Dicht bij alle winkels, restaurants en sportcentrum.

Een korte wandeling vanaf hier is een goed uitgerust sportcentrum, compleet met een all-weather multifunctionele pitch - perfect voor kinderen van alle leeftijden in de hoop om te werken in het zweet. Even indrukwekkend en toegankelijk zijn Elviria de twee tennisclubs - de Hofsass Tennis College (waar de dagelijkse lessen kan worden geregeld) en de El Casco Tennis Club. Iets verder weg is de prachtige Río Real Golf Course, die het onderscheid van de eerste golfbaan gebouwd aan de Costa del Sol heeft.

Marbella Nikki Beach

Aan het strand van Elviria zit de beroemdste attractie Elviria ‘s - Nikki Beach. Bekend over de hele wereld als 'Marbella Nikki Beach', is het eigenlijk hier gelegen in Elviria, naast de al even beroemde en exclusieve Don Carlos Hotel. Hoewel het er  niet goedkoop is,  is een bezoek zeker de moeite waard. Een foto met fotomodel of acteur ligt binnen handbereik...

Huizen te koop in Elviria