Estepona

For Sale in Marbella
Estepona

Vastoed investering in Estepona, Spanje

Heel tastbaar Spaans, maar tegelijkertijd verrassend rustiger, grote en luxe hotels en luxueuze beach clubs. Met de briljante snelle tolweg boven de stad, ligt Spanje aan de voeten.

Weerszijden van Estepona liggen enkele van de beste hotels aan de Costa del Sol. Achter Estepona is er een van de hoogste en meest opvallende berg van de kust de bewonderen - een karmozijnrode rood, perfect conische gevormde heuvel van steen die altijd glimt in de zon in het hart van de Sierra Bermeja. De mysterieuze silhouet van Gibraltar altijd aan de horizon.

Estepona ligt vlakbij GibraltarEstepona is groot(alleen Marbella is groter aan de Costa del Sol), trekt relatief weinig toeristen. Sommigen wijten de afstand tot de luchthaven van Málaga als een bijdragende factor voor dit feit, maar Estepona ligt op de weg naar Gibraltar, Sotogrande en Algeciras. En daar bent u binnen een half uurtje.

Estepona heeft een breed, uitgestrekt strand in de volle lengte van de stad, met mooie boulevards. Estepona heeft mooie pleinen en onontkoombaar Spaanse sfeer. Estepona beschikt over een authenticiteit.

Estepona ligt dicht bij een surfers strand, een Carrefour supermarkt, een Mc Drive McDonalds en het luxe Laguna Village hotel met bijbehorende beach club. Aan de westelijke rand is de thuisbasis van de vissershaven, tapas bars, flamenco bars en woontorens. Het verschil is heel opvallend, maar toch Estepona is gezegend met beide.

Investeren in Estepona?

Voor de investeerder zijn de woningen in de nieuwere woonwijken aan de noordelijke rand van de stad erg interresant. Ze  blijken bijzonder populair en betaalbaar, ze hebben een mooi uitzicht en goede toegang ofwel naar de stad, tot aan Gibraltar of terug naar Marbella. In de directe omgeving vindt u het glanzende Ziekenhuis Hospiten Estepona, de Children’s Place een tweetalige kinderopvang, Bede's Grammar School en het APK keuring centrum.

Een goed boek en een zonnebril zijn alles wat u nodig heeft voor een perfecte dag in Estepona.

Huizen te koop in Estepona