Marbella

For Sale in Marbella
Marbella

Een woning kopen in Marbella, Spanje

De stad Marbella is uitgegroeid tot een synoniem voor playboys, sexy meisjes, Bentleys, Ferrari´s en andere luxe voertuigen, een plek waar money talks, nee schreeuwt! ...

Maar, tegelijkertijd, Marbella blijft een plek die bewonderende blikken trekt van andere gebieden aan de Costa del Sol. Een stad die zowel hedonistisch en decadent kan zijn op hetzelfde moment, een exclusieve plek voor de rich and famous die ook ruimte biedt aan de gewone man. Een stad in de lijn van Monte Carlo en St. Tropez.

Marbella is eenvoudig te bereiken via de tolweg of kustweg. Van beide kanten vanaf vliegveld Malaga maar evenzo snel vanaf vliegveld Gibraltar. Madrid, Marbella eigenlijk de enige steden van belang in Spanje.

Marbella glorieus ontdekken

Een van de meest glorieuze manieren om Marbella te bekijken is in de vroege ochtend of late avond.Een wandeling langs de prachtige Paseo Marítimo - een indrukwekkend gedeelte dat loopt over de gehele lengte van de prachtige stad. Vanaf deze Paseo ziet u dat de palmbomen de prachtige terracotta villa’s bewaken. Luxe hotels bekijken tijdens het  slenteren, mensen van alle leeftijden joggen, lopen, schaatsen, fietsen langs de charmante cafés, traditionele tapas bars.

Dit is in Marbella op zijn best. Vergeet de internationale reputatie voor glitter en glamour - voorlopig althans - en geniet van de stad zoals het bedoeld is om van te genieten. De warme zon fungeert als zowel de regisseur en de tijdwaarnemer, kinderen in het water, dicteren de openingstijden van de restaurants. Go with the flow...

Er zijn winkels, bars en clubs in overvloed, zeker, maar Marbella was en is nog steeds een zeer Spaanse stad, zij het met een tastbaar en complementaire internationale rand. De lokale bevolking, expats en toeristen leven ​​naast elkaar op de meest harmonieuze manier.

Marbella in de dag kan worden opgesplitst in twee verschillende entiteiten - het strand en de oude stad. De belangrijkste commerciële hoofdweg is Ricardo Soriano. De winkels hier bieden een fris welkom, met een heerlijke koele airconditioning, maar je kunt daar niet de hele dag blijven: siësta uren worden strikt in acht genomen in Marbella, zo tussen 14.00-17.00, gaan vrijwel alle winkels dicht. Zelfs op het hoogtepunt van het toeristische seizoen. 'Hoe zit het met winst en gemak?' Zou je denken. 'Hoe zit het met de lunch en slapen?' is wat de lokale Spanjaarden denken.

Een woning kopen als investering in Marbella

Een woning kopen in Marbella is niet goedkoop. Maar een zekere investering Zelfs in de afgelopen vijf jaar daalde de huisprijzen hier niet al te veel.

Met onder andere een voetbalstadion, een groot bioscoop complex, een fraai BBQ-park en een groot winkelcentrum aan de rand van de stad, Marbella heeft het allemaal.

Nederlandstalige makelaar

Bel uw Nederlandstalige makelaar vandaag nog voor het huidige aanbod in Marbella. Of bekijk de woningen te koop in Marbella.