For Sale in Marbella
Marbesa

Marbesa, Spanje

Marbesa is een zeer geliefde villawijk, gelegen aan de strandkant van Las Chapas en grenzend aan Elviria. Met strandkant bedoelen we aan de Costa del Sol de zuidzijde van de kustweg. Strandzijde staat garant voor loopafstanden tot de zee en veelal dicht bij winkelcentra en uitgaansgelegenheden. Dit vriendelijke, groene gebied bestaat voornamelijk uit villa´s en heeft mooie, brede lanen.

Loopafstand van het strand en restaurants

Alle woningen liggen op loopafstand van het strand en restaurants. Ook vindt u hier een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Het commerciële centrum van Elviria ligt slechts op enkele minuten rijden. Enkele luxe Nederlandse horecabedrijven hebben zich hier gevestigd vanwege de rust schoonheid en prachtige omgeving.

Het investeren in vastgoed in deze omgeving staat garant voor verhuurmogelijkheden vanwege de ideale ligging. Woningen zijn hier relatief waardevast en de huisprijzen zijn hier weinig gedaald. Toch vinden we hier af en toe nog leuke buitenkansjes.

Carib Playa

Carib Playa is een rustige, ruim opgezette urbanisatie, tevens aan de strandkant en wordt vooral gedomineerd door kleinere villa´s. In Nederland zouden we dit bungalows noemen. Alle woningen in dit gebied liggen op loopafstand van het beschermde duingebied, het strand, restaurants en de prachtige haven van Cabopino.

Zowel Marbesa als Carib Playa zijn wijken die momenteel een opleving doormaken; Door de locatie aan de zeezijde en betaalbare prijzen genieten deze locaties veel belangstelling van zowel eindgebruikers als investeerders.

Villa's te koop in Marbesa